ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας ο Άγγελος Αγραφιώτης

Στο Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας ο Άγγελος Αγραφιώτης
Τα γραφεία του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης.
 
Σε δήλωσή του, ανέφερε:
 
Η σημερινή μου επίσκεψη στο Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερα θερμό κλίμα, αφού η επαγγελματική μου απασχόληση στον Τομέα της ασφάλειας εδώ και 35 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, με έχει καταστήσει γνώστη των σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αστυνομικοί.
 
Οι αστυνομικοί του νομού μας προσπαθούν νυχθημερόν και τα έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών. Η Μαγνησία χάρη στις άοκνες προσπάθειές τους, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα βαριάς εγκληματικότητας όπως άλλες πόλεις της περιφέρειας.
 
Για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και πριν το αστυνομικό προσωπικό εξουθενωθεί, απαιτείται: Να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α Μαγνησίας, να αναβαθμιστεί η αστυνομική υπηρεσία του διεθνούς αερολιμένα Σκιάθου ώστε να διαθέτει μόνιμη ενισχυμένη δύναμη, Η ενίσχυση των Α.Τ Σκοπέλου και Αλοννήσου, και η αναδιάρθρωση της αστυνόμευσης του Πηλίου, το οποίο εκτείνεται σε οδικό δίκτυο 120 χλμ.
 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις, και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό.
 
Οι Έλληνες για να αισθάνονται ασφαλείς δε θέλουν μια κυβέρνηση επικοινωνίας όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά μια κυβέρνηση ουσίας. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορεί να διασφαλίσει στους πολίτες ότι δε θα κινδυνεύουν στην καθημερινότητά τους.
 
Στη συνάντηση ήταν παρόντες η κ Ευαγγελία Βουτσελά Ταμίας, και ο κ Αριστείδης Μαντάς Αναπληρωτής Γραμματέας. Τα υπόλοιπα μέλη του 9μελούς Δ.Σ δεν μπόρεσαν να είναι παρόντα, εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Πιο διαβασμένα