ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στον Αλμυρό και τη Ν. Ιωνία ο Υπ. Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νικ. Τζούμας 

Στον Αλμυρό και τη Ν. Ιωνία ο Υπ. Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νικ. Τζούμας 

Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ευξεινούπολης και κοντά στους ανθρώπους της Αγροτικής παραγωγής και τουπρωτογενούς τομέα βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Νίκος Τζούμας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποίησε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας.

Δεκάδες ήταν οι κάτοικοι, που άκουσαν με προσοχή τον κεντρικό ομιλητή και Τομεάρχη ΑγροτικήςΑνάπτυξης και Τροφίμων του Κινήματος, Θανάση Πετρόπουλο να αναλύει τις κεντρικές προγραμματικέςπροτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, την πρόταση διακυβέρνησης της χώρας και ειδικά τιςβασικές θέσεις για τον πρωτογενή τομέα αναφορικά με αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, μελισσοκόμους, δασεργάτες και εργάτες γης.

Στον χαιρετισμό του ο Υπ. Βουλευτής Μαγνησίας Νίκος Τζούμας τόνισε την ανάγκη να δοθείπροτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα ακόμα και στα νησιά των Βορείων Σποράδων πριν «θαφτεί» κάτωαπό την Τουριστική Ανάπτυξη. Είναι σημαντικό τόνισε να ενισχυθούν οι αγρότες των νησιών και οιελαιοπαραγωγοί με κίνητρα ιδιαίτερα για τους νέους παραγωγούς.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Την Κυριακή ο Νίκος Τζούμας επισκέφτηκε την γενέτειρά του τη  Νέα Ιωνία και παρευρέθηκε στα θυρανοίξια της Στέγης των Ιώνων παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίου και των αρχών της περιοχής.

«Μόνο συγκίνηση μπορεί να προκαλεί αυτή η στιγμή που οι μνήμες και τα όνειρα των Προσφύγων θα «τακτοποιηθούν» επιτέλους σε μια στέγη κόσμημα στο κέντρο του Συνοικισμού, απέναντι από την Ευαγγελίστρια και λίγα βήματα από το Παντελής Μαγουλάς το γήπεδο της Νίκης Βόλου. Η Αννα Αϊβαζόγλου θαρρώ πως σήμερα ησύχασε, πως το σχέδιο και το δικό της όνειρο πραγματώθηκε με την βοήθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των άξιων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων που συνεχίζουν και ενισχύουν το έργο της. Θα σταθώ δίπλα στα αιτήματά τους και από την δική μου πλευρά θα προσθέσω ακόμα ένα λιθαράκι στην πλούσια δραστηριότητά τους. 

Πιο διαβασμένα