ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Αναζητήσεις σε έντυπο τοπικό τύπο, σημαντικών γεγονότων που αφορούν την περιοχή του Βελεστίνου από το 1983 έως το 1997"

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών του Ομίλου Γυμνασίου Βελεστίνου στο πλαίσιο έκδοσης σχολικής εφημερίδας, με τίτλο: "Μαθητική Πνοή"
"Αναζητήσεις σε έντυπο τοπικό τύπο, σημαντικών γεγονότων που αφορούν την περιοχή του Βελεστίνου από το 1983 έως το 1997"

Ο Όμιλος του Γυμνασίου Βελεστίνου με τίτλο "Αναζητήσεις σε έντυπο τοπικό τύπο, σημαντικών γεγονότων που αφορούν την περιοχή του Βελεστίνου από το 1983 έως το 1997" είχε την τιμή να φιλοξενήσει την Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Γυμνάσιο την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή.

Η κ. Μακρή απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών του ομίλου στα πλαίσια έκδοσης σχολική εφημερίδας, με τίτλο: "Μαθητική Πνοή". Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Υφυπουργό Παιδείας για την παραχώρηση της συνέντευξης στο κτίριο του σχολείου μας, την Διευθύντρια και τους καθηγητές  του Γυμνασίου που βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτής της δράσης. Η Ομάδα του Ομίλου.

Οι συμμετέχοντες

Οι εκπαιδευτικοί

Νικολού Παρασκευή

Βαϊτσαρά Πηλιάδα

Οι μαθητές-μαθήτριες

Γ΄ τάξη                                                                                     

Μπατζιάκας Χρήστος

Παπαδήμος Αθανάσιος

Ρέβης Κωνσταντίνος- Μάριος

Τσαπράζης Αθανάσιος

Τσουμπέκος Νικόλαος

Β` τάξη

Μίρα Κέισι

Α΄τάξη

Μετοχαράκη Νεφέλη

Παπανίκου Ευαγγελία

Σάκα Μαλτίσα

Σαράντη Μαρία - Αλεξάνδρα

Τζανής Κωνσταντίνος

Τζατζάφης Στέργιος