ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραίτηση του Αναπληρωτή Διοικητή Π.Γ. Νοσοκομείου Λάρισας, Γεωργίου Μ. Αποστολίνα

Παραίτηση του Αναπληρωτή Διοικητή Π.Γ. Νοσοκομείου Λάρισας, Γεωργίου Μ. Αποστολίνα

Μετά από 3 και πλέον  χρόνια στη διοίκηση του Π.Γ.Ν.Λάρισας ,ως αναπληρωτής διοικητής αποχωρώ με παραίτηση για επιστημονικούς, επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Π.Γ.Ν.Λάρισας με τους  οποίους, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες όπως η πανδημία καθώς  και άλλες κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε στο διάβα αυτών των ετών, όλοι μαζί, σφυρηλατήσαμε μια σχέση  εμπιστοσύνης, με μόνο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας. Ταυτόχρονα υπήρξαν δράσεις και πρωτοβουλίες σε αυτά τα τρία χρόνια που έδωσαν ώθηση στην ανάπτυξη και εξέλιξη του Π.Γ.Ν.Λάρισας, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικότεχνική υποδομή.

 Θερμές  ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στους στενούς  συνεργάτες  μου για την αμέριστη συμπαράσταση τους και την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη τους.Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στους δικούς μου ανθρώπους, για την υποστήριξη, την ανοχή, την αγάπη και την φροντίδα τους.

Επίσης εξόχως θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες  μου προς την Ελληνική πολιτεία για την εμπιστοσύνη που μας περιέβαλε ως διοίκηση τόσο σε περιφερειακό επίπεδο μέσω της 5ης ΥΠΕ αλλά και της  περιφέρειας Θεσσαλίας μέσω του Περιφερειάρχη κ.Κ.Αγοραστού, όσο και σε κεντρικό επίπεδο από την πλευρά του Υπουργείου Υγείας, της κυβέρνησης συνολικά και του Προέδρου αυτής κ.Κ.Μητσοτάκη.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια διοίκησης από όποιο μετερίζι και αν βρισκόταν ο καθένας και φυσικά όλους τους πολίτες της κεντρικής Ελλάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο Π.Γ.Ν.Λάρισας, το οποίο αποτελεί πρότυπο και κόσμημα για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον πολίτη και στη δημόσια υγεία. Σ΄ αυτό το υπέροχο και συνάμα δύσκολο ταξίδι γνώρισα και υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε στενά και άοκνα για την επίτευξη των στόχων  και πιστεύω ότι θα προκύψει μια μακροχρόνια φιλία.

Στο Δημήτρη Κατσικονούρη και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τους οποίους συμπορευτήκαμε τα χρόνια διοίκησης εύχομαι καλή συνέχεια και  καλή επιτυχία.Το ίδιο επίσης  εύχομαι και στο Φώτη Σερέτη διοικητή της 5ης ΥΠΕ  και τους Υποδιοικητές της 5ης ΥΠΕ   Ηλία Τσιαούση και Σταύρο Παπαγεωργίου κάθε καλό και επιτυχίες προσωπικά και επαγγελματικά  καθώς και σε όλους,   τους διοικητές των νοσοκομείων που συνεργαστήκαμε.

Προσωπικά, ως γιατρός ακτινολόγος λειτουργός υγείας, θα παραμείνω στο χώρο της υγείας, όπως έπραξα ως τώρα με διάθεση προσφοράς για την προαγωγή και προάσπιση της δημόσιας υγείας και εν τέλει της υγείας των ανθρώπων, από όποιο μετερίζι και αν κληθώ να υπηρετήσω αυτό τον ευγενή σκοπό.

Χαιρετισμούς, ευχές , καλό αγώνα και καλά συναπαντήματα προς όλους για να  πάμε την πατρίδα λίγο «ψηλότερα» και  να ατενίζουμε το μέλλον με ευημερία και αισιοδοξία.

Με τιμή

Γεώργιος Μ. Αποστολίνας

MSc  Ιατρός –Ακτινολόγος

Αν.Διοικητής Π.Γ.Ν.Λάρισας