ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σε Τελωνείο και Κοινωνικές Υπηρεσίες η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Σε Τελωνείο και Κοινωνικές Υπηρεσίες η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

 

Στο  πλαίσιο των συνεχών επαφών με τους φορείς της Μαγνησίας που έχει η τέως υφυπουργός και εκ νέου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαγνησίας  Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Τελωνείου, ενώ επισκέφθηκε και τους Εκτελωνιστές.

Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη συνομίλησε καταρχήν με τον Διευθυντή του Τελωνείου  κ. Δεμίρη, για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της υπηρεσίας, καθώς και για τις προτάσεις για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τονίστηκε ότι η υποστελέχωση σε συνδυασμό με την έλλειψη σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού εμποδίζει να υπάρχουν περισσότεροι έλεγχοι  και μεγαλύτερη επίτευξη των στόχων. Ο κ. Δεμίρης τόνισε ότι μετά τον κορωνοϊό η κίνηση έπεσε κατακόρυφα πράγμα που έπληξε οικονομικά το λιμάνι. Αυτή την στιγμή, όπως τόνισε, προγραμματίζεται η σύνδεση του λιμανιού με την Αφρική, πράγμα που θα δώσει μια τονωτική πνοή στην περιοχή μας. Στη συνέχεια η κ. Χρυοσβελώνη επισκέφθηκε τα γραφεία στα οποία στεγάζονται οι υπηρεσίες εκτελωνισμού και συνομίλησε με τους επαγγελματίες για τα θέματα εισαγωγών εξαγωγών μετά την πανδημία και άκουσε την αγωνία τους για την επόμενη μέρα στο λιμάνι.

Η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε: «Το λιμάνι του Βόλου παίζει σημαντικό ρόλο για την Μαγνησία αλλά και στην εμπορική δραστηριότητα της Κεντρικής Ελλάδας. Είναι σημαντικό για την τοπική οικονομία να παραμείνει ανταγωνιστικό και να εκσυγχρονιστούν οι υποδομές του»

Κατόπιν, η πρώην υφυπουργός επισκέφθηκε τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου όπου συνομίλησε με το προσωπικό και εξήρε το, πραγματικά, σπουδαίο έργο που επιτελούν για τις κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας , μέσα από συνεχείς και οργανωμένες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα  και επεσήμανε την ανάγκη στήριξης των ευάλωτων συμπολιτών μας.

 

Πιο διαβασμένα