ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αξίζει να ζει κανείς στο Βελεστίνο; Η Τεχνητή Νοημοσύνη απάντησε!

Άπαντες θέτουν ερωτήματα στις πασίγνωστες πλέον εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Εμείς όχι;
Αξίζει να ζει κανείς στο Βελεστίνο; Η Τεχνητή Νοημοσύνη απάντησε!

Μοιάζουν έτοιμες να απαντήσουν σε δισεκατομμύρια ερωτήματα, αναλόγως τις απορίες και τις επιθυμίες του καθενός ανά τον κόσμο. Συζητούν ακόμα και ερωτήματα κρίσεως... Μας υπενθυμίζουν με έντονο τρόπο ότι η τεχνολογία δεν θα παύσει ποτέ να μας εκπλήσσει, όσο και αν θεωρούμε ότι έχει προχωρήσει.

Από την πλευρά μας, μπήκαμε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουμε το chatbox, Bing AI, της Microsoft. 

Κρίναμε σκόπιμο να ρωτήσουμε κάτι που όλοι κατά καιρούς έχουμε συζητήσει ή συζητάμε. Βέβαια εμείς έχουμε στο νου μας και την ψυχοσύνθεση της περιοχής, σε αντίθεση με την τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται, όπως είναι λογικό, κατά κύριο λόγο στα δεδομένα.

Θέσαμε λοιπόν το ερώτημα αν αξίζει να ζει κανείς στο Βελεστίνο.

Και ιδού τι μας απάντησε:

"Αυτό είναι ένα ερώτημα που δεν μπορώ να απαντήσω με απόλυτη σιγουριά, καθώς εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες, επιθυμίες και στόχους.

Μπορώ να σας πω ότι το Βελεστίνο είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά, που προσφέρει ποικίλες επιλογές για διαμονή, εκπαίδευση, υγεία, διασκέδαση και επαγγελματική ανάπτυξη.

Είναι επίσης κοντά σε μεγάλες πόλεις όπως ο Βόλος και η Λάρισα, και έχει εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και το σιδηρόδρομο.

Αν αυτά τα χαρακτηριστικά σας φαίνονται ελκυστικά και συμβατά με τον τρόπο ζωής σας, τότε μπορεί να αξίζει να ζήσετε μόνιμα στο Βελεστίνο.

Αν όχι, τότε μπορεί να ψάξετε για άλλους προορισμούς που να σας ταιριάζουν καλύτερα.

Σε κάθε περίπτωση, σας εύχομαι καλή τύχη και ευτυχία στην απόφασή σας".