ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώσεις υποψηφίων από την παράταξη "Όλοι μαζί, μπροστά"

Με το συνδυασμό του Χαράλαμπου Πάσχου συστρατεύονται ενόψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών οι Ευθύμιος Κουραβέλας και Θανάσης Τσουμπέκος
Ανακοινώσεις υποψηφίων από την παράταξη "Όλοι μαζί, μπροστά"

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις όπως εστάλησαν στο Μουσικό Βαγόνι

Θύμιος Κουραβέλας

Εν όψει της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου και σε μία εποχή που πολλές αξίες και ιδανικά καταρρέουν καθημερινά, που αρχές καταπλακώνονται κάτω από ιδιοτελείς σχέσεις και μικροσυμέροντα, θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, βάζοντας ένα τέλος σ` αυτή την κατρακύλα στην οποία φυσικά συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου. Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον Χαράλαμπο Πάσχο σε μια έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ζητώ τη στήριξή σας ώστε να γυρίσει ο δήμος μας οριστικά σελίδα και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στις απαιτήσεις της νέας εποχής που έρχεται.

Θανάσης Τσουμπέκος

Είχα την ευκαιρία σήμερα, να πιω ένα καφεδάκι με τον καλό μου φίλο, Θανάση Τσουμπέκο που ήθελε γενική ενημέρωση για την πορεία του συνδυασμού μας.

Ο Θανάσης που θα είναι υποψήφιος μαζί μας, είναι από το Μικρό Περιβολάκι κι έχει παντρευτεί στο Βελεστίνο όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Του ευχόμαστε, καλή επιτυχία!