ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας και με τον Αστυνομικό Διευθυντή του νομού, κ. Γεώργιο Ντιζέ, συναντήθηκε τη Δευτέρα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών σημείωσαν την ανάγκη στήριξης και αναγνώρισης από την πλευρά του κράτους του έργου τους με την ένταξή τους στους κλάδους που λαμβάνουν το επίδομα επικινδυνότητας. Επίσης, τόνισαν το ζήτημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων ειδικά στη νησιωτική Μαγνησία.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει και έχει δημοσιοποιήσει προτείνει μεταξύ άλλων την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των αστυνομικών και τη διαρκή μετεκπαίδευσή τους. Επιπλέον, σημείωσε την ανάγκη της άρσης μισθολογικών αδικιών και στρεβλώσεων και αποκατάστασης της εργασιακής αξιοπρέπειας καθώς και την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων που αφορούν εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα των αστυνομικών με την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός τους.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας συναντήθηκε με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ.Γεώργιο Ντιζέ, ο οποίος αναφέρθηκε από τη μεριά του στην ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης της αστυνομικής δύναμης του νομού.

Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος, αφού δήλωσε πως η αστυνομία αποτελεί σημαντικό πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος και εγγυητή της τήρησης του κράτους δικαίου σε μία ευνομούμενη πολιτεία, συνεχάρη τον κ. Ντιζέ για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.