ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 2ο Αγώνα Δρόμου Ν. Αγχιάλου

Ο ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος συνδιοργανώνει με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου , τον Δήμο Βόλου-Κοινότητα Ν. Αγχιάλου , την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα  της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την υποστήριξη της ΕΠΦΑ Μαγνησίας και Ultra Pelion Trail,  τον 2ο Αγώνα δρόμου Νέας Αγχιάλου την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, με διαδρομές 10χλμ και 5χλμ και παιδικό αγώνα 500 μέτρων στην παραλία της Ν. Αγχιάλου.  Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η  LIFE GUARD VOLOS .

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος η Νέα Αγχίαλος, Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου,  Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν. Αγχιάλου «Η Οξυά», Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου, Ένωση Επαγγελματιών Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών,  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών καθώς και άλλοι τοπικοί  φορείς – σύλλογοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι) για τα 5χλμ. στις 10:00 και και για τα 10χλμ. στις 11:00 με τερματισμό στο ίδιο σημείο. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.10 και σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και διασχίζει τόσο την παραλία της Ν. Αγχιάλου, αλλά και τους περίφημους αμπελώνες που παράγεται το τσίπουρο και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού « Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου

Προκήρυξη, πληροφορίες και εγγραφές: www.sdyvkentavros.com/anchialosrace/