ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προδιαγεγραμμένο έγκλημα το οποίο το είχαν προβλέψει οι εργαζόμενοι

Ανακοίνωση των Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που καλούν σε συμμετοχή στην αιμοδοσία και την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Βόλο
Προδιαγεγραμμένο έγκλημα το οποίο το είχαν προβλέψει οι εργαζόμενοι
Photo by Sakis MITROLIDIS / AFP
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας εκφράζει την βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων καθώς και την αλληλεγγύη της στους τραυματίες και τις οικογένειές τους.
 
Πρόκειται για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα το οποίο το είχαν προβλέψει οι εργαζόμενοι, είχαν  αναδείξει πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια  τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει ο ΟΣΕ. Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά όχι απλά δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα αλλά το ενέτειναν με την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ οδηγώντας και σε αυτή την μεγάλη τραγωδία.
 
Η Ομοσπονδία καλεί τους αγρότες του Νομού μας να συμπαρασταθούν στις οικογένειες των θυμάτων και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους συμμετέχοντας στην αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βόλου. Το ωράριο αιμοδοσιών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου είναι το εξής: Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 – 13.30 και 17:30 – 20:00, Σάββατο 09:00 – 13:00.
 
Επίσης καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση των Φοιτητικών Συλλόγων, των μαθητών και των Φορέων Μαγνησίας με συγκέντρωση και πορεία την Παρασκευή 3/3 στις 12 το μεσημέρι στον Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.