ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στο Βελεστίνο

Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου

Θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο του Βελεστίνου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι με νεκρό τον οδηγό του Ι.Χ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι στιγμής, το αυτοκίνητο ερχόμενο από το ρεύμα από Βόλο υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες "καρφώθηκε” απέναντι, στο ύψος της γέφυρας που βρίσκεται δίπλα στην ΚΥΔΕΠ.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του οδηγού που είναι νεκρός και η αστυνομία ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο που ήρθε από το ΕΚΑΒ Βόλου καθώς η βάρδια ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ήταν ακάλυπτη.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (02/03/2023) στο Βελεστίνο, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός 52 ετών, κινούμενος στο ρεύμα από Βόλο προς Βελεστίνο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο γέφυρας του αυτοκινητόδρομου της Π.Α.Θ.Ε. που βρίσκεται στο σημείο. Τραυματισθείς απεγκλωβίστηκε από κλιμάκιο της Π.Υ. Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και διακομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.