ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι φοιτητές στέλνουν μήνυμα: "Οι νεκροί μας- τα κέρδη τους"

Οι φοιτητές στέλνουν μήνυμα: "Οι νεκροί μας- τα κέρδη τους"

Φοιτητές από όλα τα τμήματα του Βόλου συμμετείχαν στην κατάθεση λουλουδιών που είχαν καλέσει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι στις γραμμές των τρένων εξω από τον ΟΣΕ. Την θλίψη και την οργή των παρευρισκόμενων συνόδευσε η αλληλεγγύη που εκφράστηκε, καλώντας στην εθελοντική αιμοδοσία στο νοσοκομείο του Βόλου.

Τα λόγια “Οι νεκροί μας – Τα κέρδη τους” ξεχείλιζε από παντού! Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί! Κατά τη διάρκεια της σιωπηρής διαμαρτυρίας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ανάμεσα τους πολλοί φοιτητές.

Σε συνέχεια της έκφρασης αλληλεγγύης αλλά και καταγγελίας του γεγονότος, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να αποδοθούν όλες οι ευθύνες και να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα, που στο βωμό των υπερκερδών και της αμέλειας δεν υπήρξαν ποτέ, στέλνοντας τόσες ψυχές στον θάνατο. Μια θυσία νέων κατά κύριο λόγο παιδιών, το πιο ζωντανό και παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, χωρίς αιδώ.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι καλούν όλους τους  συμφοιτητές τους σε συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Παρασκευή 3/3 στις 12.00 στο Βόλο.

πηγή: ertnews.gr