ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση στο Social Media Marketing και εκπαιδευτικό επίδομα έως 1000€;

Αν είσαι Άνεργος ή Εργαζόμενος έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις γνώσεις και χρήματα εύκολα και γρήγορα - Επικοινώνησε τώρα με το ΚΔΒΜ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης στον Βόλο
Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση στο Social Media Marketing και εκπαιδευτικό επίδομα έως 1000€;

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης

Αντωνοπούλου 127, 1ος όροφος

24210 76050-28476 , kekvolos@gmail.com

Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση στο Social Media Marketing και εκπαιδευτικό επίδομα έως 1000€;

Αν είσαι Άνεργος ή Εργαζόμενος έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις γνώσεις και χρήματα εύκολα και γρήγορα! 

Τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα της ΔΥΠΑ για Ανέργους και Εργαζομένους σου δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα από τα πιο σημαντικά σεμινάρια που σου δίνουν εφόδια για την καριέρα σου.

Είσαι Άνεργος;

Κάνε την αίτηση σου για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών & Πράσινων Δεξιοτήτων για 120.000 άνεργους» που σου δίνει πιστοποίηση στο Social Media Marketing και 1000€!

Οι αιτήσεις για το Voucher Ανέργων συνεχίζονται και το ΚΔΒΜ ΙΑΝΑΠ είναι εδώ για να σε βοηθήσει δωρεάν με την υποβολή της αίτησής σου.

Όλοι γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα και ξεκινούν άμεσα τα μαθήματα! Μην χάσεις την δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα και λάβε την πιστοποίηση που σου δίνει 1000€

Απομένουν ελάχιστες θέσεις για το Voucher Ανέργων! Κάνε την αίτηση σου και κλείσε την θέση σου για τα επόμενα τμήματα!

Είσαι εργαζόμενος;

Κάνε την αίτηση σου για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» για 150.000 εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα που σου δίνει Πιστοποίηση στο Social Media Marketing και 400€!

Οι αιτήσεις για την Β’ φάση του προγράμματος συνεχίζονται και έχεις την δυνατότητα να αναπτύξεις και διευρύνεις τις ικανότητές σου ενώ παράλληλα κερδίζεις 400€!

Όλοι οι εργαζόμενοι γίνονται δεκτοί στο επιδοτούμενο πρόγραμμα εφόσον διαθέτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και επιδοτούνται με 400€.

Οι επιλογές σου δεν σταματούν εδώ! Το ΚΔΒΜ ΙΑΝΑΠ διαθέτει και επιπλέον προγράμματα κατάρτισης που μπορείς να επιλέξεις όπως:

  • Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης
  • Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες και Εφαρμογές Γραφείου
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο – Ηλεκτρονικές Συναλλαγές
  • Επιχειρηματικές δεξιότητες για την εκμετάλλευση των πράσινων ευκαιριών

Τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται στο πλαίσιο του ΕΛΛΑΔΑ 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Next Generation EU  και του Εθνικού Ταμείου Ανάκαμψης.

Θες να μάθεις περισσότερα; Επικοινώνησε μαζί μας για έγκυρη ενημέρωση και σωστή καθοδήγηση για την επιτυχή υποβολή της αίτησης σου.

Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις σημαντικά εφόδια για την καριέρα σου και να επιδοτηθείς με έως 1000€!

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης

Αντωνοπούλου 127, 1ος όροφος

24210 76050-28476 , kekvolos@gmail.com