ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Μηδενικό αποτύπωμα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη στην Μαγνησία"

Σχολιασμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλία από την Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κατερίνα Παπανάτσιου
"Μηδενικό αποτύπωμα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη στην Μαγνησία"

 

Η επίσκεψη και οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη από τη Λάρισα για την Μαγνησία ανέδειξαν την παντελή απραξία καθ` όλη την περίοδο της διακυβέρνησής του. 

Έχουμε τα εξής παράδοξα:

  1. Τον κ. Μητσοτάκη να κομπάζει για τρία μεγάλα έργα στο Νομό μας τα οποία όμως παρέλαβε από τη Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (ηλεκτροκίνηση σιδηροδρομικής γραμμής Λάρισας-Βόλου, φοιτητικές εστίες στη Βαμβακουργία και καταδυτικό πάρκο της Αλοννήσου)
  2. Τον κ. Μητσοτάκη να κομπάζει για μια σειρά άλλων έργων στη Μαγνησία, αναφερόμενος σε νέο λιμάνι για την Αλόννησο ή την επέκταση περιφερειακών κέντρων υγείας του Νομού, για τα οποία όμως δεν έχει υπάρξει καμία μελέτη και αποτελούν απλώς ασκήσεις επί χάρτου
  3. Τον κ. Μητσοτάκη να κομπάζει για το μοναδικό θέμα που πράγματι έχει προχωρήσει, δηλαδή την εξ ολοκλήρου πώληση του λιμανιού του Βόλου, η οποία βρίσκει την τοπική κοινωνία διχασμένη.

Τέσσερα χρόνια το αποτέλεσμα είναι μηδενικό για την κυβέρνηση της ΝΔ στη Μαγνησία: Μικροπολιτική εκμετάλλευση έργων της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α, επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για ανύπαρκτα έργα και μηδενικό αποτύπωμα κατά την περίοδο της διακυβέρνησής της σε αντιδιαστολή με την δίκαιη Περιφερειακή Ανάπτυξη προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.