ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγορά οικοπέδου και κατασκευή σύγχρονου βοηθητικού γηπέδου στο Στάδιο Βελεστίνου

Η πρόταση του επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης "Όλοι Μαζί, Μπροστά", Χαράλαμπου Πάσχου, ο οποίος σημειώνει ότι θα την καταθέσει στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο
Αγορά οικοπέδου και κατασκευή σύγχρονου βοηθητικού γηπέδου στο Στάδιο Βελεστίνου

Με αφορμή την παρουσία μας στην κοπή της πίτας του αθλητικού συλλόγου Ρήγας Φεραίος θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση για την ωραία τελετή. Ειδικά θα ήθελα να σταθώ στο προσεγμένο και καλαίσθητο βίντεο που ετοίμασε το Δ.Σ. του συλλόγου, δεν μπορώ όμως να κρύψω την απογοήτευσή μου για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου που παρουσιάσθηκε στο κατά τα άλλα άψογο βίντεο. Και φυσικά δεν φέρει καμιά ευθύνη  το Δ.Σ. για αυτή την κατάσταση που προκύπτει από την επιβάρυνση λόγω συχνής χρήσης αλλά όλοι εμείς που σαν αιρετοί, συμβιβαζόμαστε μ αυτό το χάλι. Ούτε είναι δικαιολογία η καθυστέρηση της υλοποίησης της μελέτης, εδώ και ενάμιση χρόνο για ανακατασκευή του σταδίου λόγω του κακού ασφαλτοτάπητα του κουλουάρ, όπου και θα εκγκατασταθεί το ταρτάν.

Θα πρέπει να προβούμε άμεσα στην αγορά του παρακειμένου αγροκτήματος ιδιοκτησίας Κ. Τσαπράζη  ώστε να κατασκευάσουμε στη θέση του μικρού υπάρχοντος βοηθητικού γηπέδου, ένα σύγχρονο βοηθητικό γήπεδο, κανονικών διαστάσεων ώστε να παραμένει άθικτος ο αγωνιστικός χώρος του κανονικού γηπέδου, ο οποίος θα χρησιμοποιείται μια φορά κάθε δεκαπέντε ημέρες για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Η οικονομική κατάσταση του Δήμου, σύμφωνα και με τις συχνές δημόσιες αναφορές της δημοτικής αρχής είναι αρκετά εύρωστη ώστε να μπορούμε να αποζημιώσουμε την συγκεκριμένη έκταση που προφανώς είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή από άλλες που έχουμε αποζημιώσει στο παρελθόν, για αθλητικούς σκοπούς.

Αυτή θα είναι και η πρότασή μας για το αμέσως επόμενο Δημοτικό συμβούλιο ώστε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να βρει την ιστορική ομάδα του Ρήγα Φεραίου με σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις όπως της αξίζει.