ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση στήριξης της Κιβωτού

"Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά" στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέα Ιωνίας
Εκδήλωση στήριξης της Κιβωτού

Η κοινή προσπάθεια δημιουργίας και προσφοράς των: Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών "Αριστοτέλειο"  -  11ο Νηπ. Βόλου - 12ο Νηπ. Βόλου - 26ο Νηπ. Βόλου – 10ο  Νηπ. Ν Ιωνίας (Μελισσιάτικα) – 2ο Νηπ. Αρτέμιδος (Κάτω Λεχωνίων) – "Κιβωτός του Κόσμου" – "Ένωση συλλόγων γονέων πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Βόλου", καρποφόρησε και την Παρασκευή 7 Ιουνίου ώρα 19:00 – 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας στην αίθουσα του θεάτρου παρουσιάζεται η εκδήλωση "Μια Ηλιαχτίδα Αγάπης για τα Παιδιά".  

Ο τίτλος της εκδήλωσης πιστεύουμε ότι αντικατοπτρίζει πλήρως την χαρά δημιουργίας  και προσφοράς, τόσο όλων των εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών, αλλά πρωτίστως των ίδιων των παιδιών. Σκοπός της εκδήλωσης είναι, τόσο να βοηθήσει έμπρακτα την προσπάθεια της "Κιβωτού", όσο και να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο ώστε τα ίδια τα παιδιά να αισθανθούν πραγματικοί κοινωνοί αυτής της προσπάθειας. 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την θεατρική παράσταση "Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά" αλλά και σχετικά με την θεματολογία τραγούδια που θα παρουσιαστούν από όλα τα παιδιά που συμμετέχουν. Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής ως μια προσφορά αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.