ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΛ: Προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών για Αστυνομία - Πυροσβεστική - ΤΕΦΑΑ

Ανακοίνωση για τους υποψηφίους των Πανελληνίων
ΕΠΑΛ: Προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών για Αστυνομία - Πυροσβεστική - ΤΕΦΑΑ

Το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου, βάσει των εγκυκλίων που έχουν εκδοθεί, ενημερώνει για τις προθεσμίες υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις:

  • προκαταρκτικές Εξετάσεις των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας (Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15.00 της 05-06-2019.)
  • προκαταρκτικές Εξετάσεις των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος θα γίνεται από την Τρίτη 18-06-2019 έως και την Τρίτη 25-06-2019, συμπεριλαμβανομένου του Σαββατοκύριακου) 

Επίσης ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες στην υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. η οποία θα λάβει μέρος στο Ε.Α.Κ. Λάρισας (Αλκαζάρ) από Τρίτη 18/06/2019 μέχρι και Παρασκευή 28/06/2019 εκτός Σαββάτου και Κυριακής 22-23/06/2019.

Να σημειώσουμε ότι οι εγκύκλιοι που ορίζουν τις διαδικασίες για την υποβολή των δικαιολογητικών είναι αναρτημένες στην σελίδα facebook του σχολείου:

https://www.facebook.com/epalvelestinou

Ο Διευθυντής

Βάιος Λιαπόπουλος

Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc