ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι "Μουσικοί του Κουτιού" στο Lab Art

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου οι μουσικοί που έκαναν το Μουσικό Κουτί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου έρχονται στο Lab Art για μια μοναδική εμφάνιση
Οι "Μουσικοί του Κουτιού" στο Lab Art

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου οι μουσικοί που έκαναν το Μουσικό Κουτί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου έρχονται στο Lab Art για μια μοναδική εμφάνιση.

Το συγκρότημα των αστείρευτων διασκευών, που τους γνωρίσαμε από την εκπομπή "Μουσικό Κουτί"  και που αγαπήσαμε τις Τετάρτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, έρχονται αυτές τις Αποκριές για πρώτη φορά στη σκηνή του Lab Art!

..Ο Βόλος ακούει;
Οι Μουσικοί του Κουτιού, ο Γιάννης Δίσκος, ο Δημήτρης Καζάνης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης, ο Βύρωνας Τσουράπης και ο Στέλιος Φραγκούς βρέθηκαν μαζί ως μπάντα για πρώτη φορά το 2020 για τις πρόβες της εκπομπής "Μουσικό Κουτί". Φέτος, παράλληλα με την τηλεοπτική τους επιστροφή για την 3η σεζόν της εκπομπής, κάνουν σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και μια εορταστική στάση στον αγαπημένο Βόλο.
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, η ταλαντούχα μπάντα των 1.400 (!) διασκευών μας υπόσχεται μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Ανατολίτικη μουσική, αυθεντική ροκ, hip hop με ρεμπέτικα, indie και pop, λαϊκά και έντεχνα, συνδυάζονται μέσα από αγαπημένες διασκευές και απρόβλεπτα "παντρέματα".
Οι Μουσικοί του Κουτιού το γιορτάζουν με ένα live που περιμέναμε καιρό!

Οι Μουσικοί του Κουτιού είναι οι:
Γιάννης Δίσκος - Σαξόφωνο / κλαρίνο
Δημήτρης Καζάνης -φωνή / Βιόλι
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - φωνή / κιθάρες
Θανάσης Τσακιράκης -  φωνή / τύμπανα
Βύρωνας Τσουράπης - φωνή / μπάσο
Στέλιος Φραγκούς - φωνή /πλήκτρα

Μουσικοί του Κουτιού
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023
Lab Art, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Ζάχου & Βότση, Βόλος

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια
Προπώληση: 13 ευρώ, ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
- Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Nova, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market.
- Κεχαΐδης ΑΕ, Κουταρέλια 29
- Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666
Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00

Πιο διαβασμένα