ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Το ψηφοδέλτιο της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας"

Παρουσίαη των υποψηφίων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
"Το ψηφοδέλτιο της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας"

Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα δοθεί μια μάχη που θα κρίνει την πορεία της χώρας μας τα επόμενα χρόνια.

Οι δυνάμεις της εξυπηρέτησης των λίγων και οικονομικά ισχυρών, της διάλυσης της δημόσιας Παιδείας και Υγείας, της υπονόμευσης της Δημοκρατίας που εκφράζονται κυρίως από την ΝΔ,  θα συγκρουστούν με το ρεύμα ανατροπής, δικαοσύνης παντού και προστασίας των πολλών που διαπερνά τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Σε αυτή την κορυφαία αντιπαράθεση θα πάρει μέρος και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μαγνησίας μέσα από το παρακάτω ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν πολίτες γνωστοί και γνωστές στον νομό μας και όχι μόνο, για τους αγώνες που έδωσαν και τις πολιτικές πρωτοβουλίες που πήραν τα τελευταία χρόνια στην Βουλή, στους δρόμους και στους κοινωνικούς χώρους στους οποίους κινούνται.

Το ψηφοδέλτιο, εκτός από τον κοινωνικό του πλουραλισμό, καλύπτει γεωγραφικά όλο τον νομό Μαγνησίας. 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Γεννήθηκε το 1976 στο Βελεστίνο, σπούδασε Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής με  μεταπτυχιακό Δίπλωμα ΜΒΑ.

Από το 2008  δραστηριοποιείται στην παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία αρωματικών φυτών και οσπρίων με αποκλειστικά εξαγωγική δραστηριότητα.

Εκπρόσωπος της καινοτόμου επιχειρηματικότητας της πρωτογενούς παραγωγής. 

Από το 2011-2014 διατέλεσε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενώ σήμερα είναι μέλος του ΔΣ σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. 

ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Γιατρός καρδιολόγος.

Διοικητής του  Νοσοκομείου Βόλου το διάστημα 2016-2020

Πρόεδρος του  Ιατρικού Συλλόγου Μαγησίας το διάστημα  2010-2014

Δημοτικός σύμβουλος Βόλου  το διάστημα 2014-2019

Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας το διάστημα 2021-2022

ΜΕΙΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία Βόλου. Είναι απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα.

Εξελέγη βουλευτής για πρώτη φορά το 2012. Ανέπτυξε πολύπλευρη κοινοβουλευτική δράση ιδιαίτερα στα ζητήματα υγείας, εργασίας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Μέλος των Διαρκών Επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών περιοχών και των Ειδικών Διαρκών Επιτροπών για την παρακολούθηση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, Προστασίας Περιβάλλοντος και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. 

ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γεννήθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας και είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Εκλέχθηκε  πρώτη φορά Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015

και διετέλεσε Υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (2016-2019)

Σήμερα είναι Βουλευτής Μαγνησίας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Οικονομικών του

ΣΥΡΙΖΑ. 

ΣΤΑΧΤΟΥ ΘΑΛΕΙΑ

Τοπογράφος Μηχανικός.  Υπάλληλος στο Δήμο Βόλου.

Ενταγμένη στα κοινωνικά κινήματα και την Αριστερά από νεαρή ηλικία .

Συνδικαλίστρια στο χώρο των Δημοτικών και Δημοσίων Υπαλλήλων . Πρόεδρος του συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους της Μαγνησίας  και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. 

ΦΑΔΑΚΗΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ

Γεννήθηκε το 1971, είναι Πτυχ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα την Σκόπελο όπου διατηρεί Τεχνικό Γραφείο.

Έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Σκόπελο (τόπος καταγωγής   της μητέρας του )  μόλις τελείωσε την στρατιωτική του θητεία/ .

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σκοπέλου, Πρόεδρος στον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Κολυμβητικό Ομιλο Σκοπέλου και δημοτικός σύμβουλος στο νησί.

Είναι Ιστιοπλόος και εκπαιδευτής ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης .  

Είναι μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και κάτοχος διακριτικού δάσους Προσκόπων . 

ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΑΡΙΝΑ

Γεννήθηκε το 1962 στον Βόλο, μάχιμη δικηγόρος από το 1986, μέλος του ΔΣ πολλών κοινωνικών οργανώσεων, με μεγάλη θητεία στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας το 2014, εκλέχθηκε βουλευτής με τους  ΑΝΕΛ στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2012, ήταν Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την περίοδο 2015-2016,ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.

Από τον Αύγουστο του 2018 έως τον Ιούλιο του 2019 ήταν Υφυπουργός Εσωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα Ισότητας των Φύλων και τα Ληξιαρχεία/Δημοτολόγια.