ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον ετήσιο χορό Αργιθεατών και στην κοπή πίτας της Νίκης Βόλου ο Ν. Χαυτούρας

Στον ετήσιο χορό Αργιθεατών και στην κοπή πίτας της Νίκης Βόλου ο Ν. Χαυτούρας

Στον ετήσιο χορό του πολιτιστικού συλλόγου Αργιθεατών Ν. Μαγνησίας, παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και νευροχειρουργός Νίκος Χαυτούρας.

Ο κ. Χαυτούρας διατηρεί από το παρελθόν μια σύνδεση με την ορεινή Καρδίτσα και συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης, καθώς και τους μουσικούς για την προβολή της Αργιθεάτικης μουσικής. Επιπλέον, επισήμανε τη σημαντική πολιτιστική συνεισφορά του συλλόγου στην διατήρηση των παραδόσεων και των εθίμων ενός ιστορικού μέρους και τόνισε ότι η ιστορικότητα του τόπου αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας.

Επίσης ο πρόεδρος της ΕΙΝΚΥΜ παρευρέθηκε στην κοπή πίτας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, όπου τόνισε την τεράστια συνεισφορά του σωματείου τόσο σε επίπεδο αθλητικής διαπαιδαγώγησης όσο και σε επίπεδο κοινωνικής συνεισφοράς. Τέλος επισήμανε ότι με τα πολλά τμήματα που διαθέτει το σωματείο, συμβάλλει καθοριστικά στην καθοδήγηση πολλών νέων ανθρώπων και στην αποφυγή τυχόν νοσηρότητας που μπορεί να βρουν στο δρόμο τους.