ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή  Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στις προσεχείς εκλογές:  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες της Μαγνησίας που κατά την τελευταία τετραετία της αντιπολίτευσης, συνέχισαν ακλόνητα να μου δίνουν εγκάρδια τον χρόνο τους, να με ενημερώνουν για τα προβλήματά τους και να ανταλλάσσουμε απόψεις.  

Συνεργαστήκαμε με τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές, τα μέλη των οργανώσεων του κόμματος μας, για να μείνουμε χρήσιμοι/ες στην Μαγνησία μας, γι` αυτό τις/τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν. 

Τώρα, υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώστε η χώρα μας, ο λαός μας, η Μαγνησία μας, να έχουν ζωή με προοπτική και ευκαιρίες για όλες και όλους, δηλαδή όπως μας αξίζει. 

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες επιτέλους να ανασάνουμε.  

Δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα, ώστε ο Αλέξης Τσίπρας και πάλι να γίνει ο Πρωθυπουργός της χώρας μας. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε για ακόμη μία φορά στο πρόσωπό μου. 

Εύχομαι στους συνυποψήφιους/ες μου καλή δύναμη και έναν δυνατό και αλληλέγγυο αγώνα !! 

Με ελπίδα και εργασία για το μέλλον, με σεβασμό στον λαό μας ανεξαιρέτως, 

και εκτίμηση στα μέλη μας,

Μαρίνα Χρυσοβελώνη