ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόγραμμα "ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ" - Επιδότηση 400€ για Εργαζόμενους

Δικαιούχοι του Voucher Εργαζομένων αποτελούν όλοι οι εργαζόμενοι - Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΔΒΜ Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης στον Βόλο
Πρόγραμμα "ΠΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ" - Επιδότηση 400€ για Εργαζόμενους

Το νέο πρόγραμμα εργαζομένων με 400€ επιδότηση με κατάρτιση, πιστοποίηση & βεβαίωση σεμιναρίου, αφορά τη νέα δράση της ΔΥΠΑ με τίτλο: «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Το ΚΔΒΜ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ αποτελεί Πιστοποιημένο Πάροχο Κατάρτιση με μακροχρόνια επιτυχή πορεία στην υλοποίηση Επιδοτούμενων προγραμμάτων τόσο για Εργαζομένους όσο και για Ανέργους.

Δικαιούχοι του Voucher Εργαζομένων αποτελούν όλοι οι εργαζόμενοι καθώς οποιοσδήποτε υποβάλλει αίτηση μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες γίνεται δεκτός στο πρόγραμμα εφόσον διαθέτει ενεργή σύμβαση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΔΒΜ ΙΑΝΑΠ για σωστή καθοδήγηση και υποβολή της αίτησης και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα προγράμματα κατάρτισης.

Τα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρει το ΚΔΒΜ ΙΑΝΑΠ προς τους ωφελούμενους έχουν επιλεχθεί βάσει των αναγκών της αγοράς εργασίας και προσδοκούν να δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για εξέλιξη, ανέλιξη και απόκτηση επιπλέον δεξιοτήτων.

Ενδεικτικά προγράμματα κατάρτισης:
·       Social Media Marketing
·       Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-commerce)
·       Online Branding
·       Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης
·       Περιβαλλοντική Προστασία και Ανακύκλωση Προϊόντων

Επικοινωνήστε με το ΚΔΒΜ ΙΑΝΑΠ 24210 76050 – 28476 για να ενημερωθείτε για όλη την απαιτούμενη διαδικασία ένταξης σας στο πρόγραμμα.

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης

Αντωνοπούλου 127, 1ος όροφος

24210 76050-28476

kekvolos@gmail.com

www.ianap.gr