ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Παπανάτσιου: Συζήτηση με το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

Κ. Παπανάτσιου: Συζήτηση με το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας

 

Τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας επισκέφθηκε η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου όπου και είχε εφ΄όλης της ύλης συζήτηση με τον νέο πρόεδρο κ. Βενέτη και τα μέλη του ΔΣ.

Η κα Παπανάτσιου αρχικά ευχήθηκε στο νέο ΔΣ να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και να είναι αρωγός στις προσπάθειες βελτίωσης της υγειονομικής περίθαλψης της Μαγνησίας. Επίσης επισήμανε ότι είναι σημαντικό να υπάρχει συνεργασία με την πολιτεία και να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις του σε ζητήματα που αφορούν τη Δημόσια Υγεία. 

Στην συνέχεια η Βουλευτής ανέπτυξε τις βασικές προτάσεις του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την υγεία με κυριότερες την αύξηση των δαπανών για το ΕΣΥ στο 7% του ΑΕΠ, την άμεση πρόσληψη 5.500 υγειονομικών, την αύξηση του εισαγόμενου μισθού των ιατρών στα 2.000€, την μονιμοποίηση των υπαλλήλων που δώσανε την μάχη της πανδημίας και τη πρόσληψη επιπλέον 10.000 μόνιμων υγειονομικών μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Γύρω από τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο δημόσιο διάλογο ακολούθησε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση, ενώ στο τραπέζι τέθηκαν πρόσθετα θέματα από τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου.