ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ας είμαστε δίπλα στα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο αλλά και στους γονείς που αγωνιούν

 Ας είμαστε δίπλα στα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο αλλά και στους γονείς που αγωνιούν

H Mαρίνα Χρυσοβελώνη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου

Η  15η Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη με τον καρκίνο.

Για το παιδί, η δH Mαρίνα Χρυσοβελώνη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνουιάγνωση του καρκίνου αλλάζει την πορεία της ζωής του με αποτέλεσμα η ανεμελιά και το παιχνίδι να περιορίζεται, αφού αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθηθεί η δύσκολη πορεία που απαιτεί η αντιμετώπιση της νόσου.
 
Αναμφίβολα εργαλεία απαραίτητα για την θεραπεία είναι η ιατρική επιστήμη αλλά εξίσου σημαντικά ο ανθρωπισμός και η αγάπη, εργαλεία που σε όλη την διάρκεια της θεραπείας βοηθούν και στηρίζουν τον μικρό ασθενή.
 
Πολλοί ελληνικοί σύλλογοι για τον παιδικό καρκίνο έχουν ακούραστες δυνάμεις και προσφέρουν ένα ανεκτίμητο έργο ζωής. Και αποτελούν ταυτόχρονα έναν ισχυρό συμβολισμό ελπίδας σε αυτήν τη δύσκολη μάχη.
 
Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ όλους αυτούς τους συλλόγους που εργάζονται άοκνα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
 
Ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας την σπουδαιότητα της μεγιστοποίησης της δράσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ας σκεφτούμε την μεγαλειώδη πράξη ότι με αυτή μας την κίνηση μπορεί να σώσουμε μια ζωή!!!
 
Ας είμαστε δίπλα στα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο αλλά και στους γονείς που αγωνιούν.
 
Ελπίδα… Πίστη… Κουράγιο… Δύναμη