ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής η Αναγέννηση Καρδίτσας

Τίτλοι τέλους πέφτουν για την ποδοσφαιρική Αναγέννηση στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής η Αναγέννηση Καρδίτσας

Τα προβλήματα που επισημάνθηκαν ουκ ολίγες φορές σε γενικές συνελεύσεις και επίσημες τοποθετήσεις παραμένουν άλυτα και φέρνουν την ιστορική ομάδα στο σημείο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Οι προσπάθειες των μελών της διοίκησης με επαφές και συναντήσεις με ποδοσφαιριστές με σκοπό να τους πείσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται έπεσαν στο κενό, την ώρα που οι Κιτρινόμαυροι αύριο (16/1, 15:00) υποδέχονται τον ΓΣ Αλμυρού σε εξ’αναβολής αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική.

Στη σημερινή (15/1) συνάντηση έγινε η ύστατη προσπάθεια από το ΔΣ να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση των ποδοσφαιριστών ώστε να επιμηκυνθεί η ενεργή παρουσία της ομάδας στις διοργανώσεις που συμμετέχει (θυμίζουμε ότι εκκρεμεί και η ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΚ "Ανδρέας Γεωργίου" με τον Αστέρα).

Όμως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ήταν αμετάκλητοι με αποτέλεσμα οι τελευταίες ενέργειες να μην τελεσφορήσουν.

Έτσι, αναμένεται το σχετικό αίτημα της Αναγέννησης στη Διοργανώτρια Αρχή για απόσυρση και ματαίωση του αυριανού αγώνα, μιας και σε διαφορετική περίπτωση αυτός θα κατακυρωθεί στον ΓΣ Αλμυρού (0-3) και επιβολή χρηματικής ποινής.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

Το ΔΣ του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ΔΣ εφάρμοσε την απόφαση της τελευταίας ΓΣ του συλλόγου στην οποία και αποφασίστηκε να γίνει μια ύστατη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας για να συνεχίσει να αγωνίζεται προσωρινά στο πρωτάθλημα.

Παρά τις προσπάθειες του κ. Βλάχου Γεώργιου που ανέλαβε να ξαναοργανώσει την ομάδα αυτό κατέστη αδύνατο καθώς οι πλειοψηφία των εναπομεινάντων ποδοσφαιριστών αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Δυστυχώς η πόλη της Καρδίτσας γύρισε την πλάτη στην Αναγέννηση, πλην ελαχίστων περιπτώσεων που βοήθησαν οικονομικά ή με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Παρά την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής των κκ Κατσίκη και Μπίρδα από το καλοκαίρι να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Αναγέννηση αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί τον δρόμο της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ας γίνουν μάθημα σε όλους μας οι τελευταίες αγωνιστικές χρονιές της ομάδας αλλά ταυτόχρονα και έναυσμα για την Αναγέννηση της Αναγέννησής μας.

πηγή: karditsasportiva.gr