ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επαναληπτικές εκλογές σε έξι από τους οκτώ Δήμους της Μαγνησίας

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διενεργούνται από τις 7 το πρωί οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη Δημάρχου στους Δήμους: Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου
Επαναληπτικές εκλογές σε έξι από τους οκτώ Δήμους της Μαγνησίας

Οι κάλπες, θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, όπως και την περασμένη Κυριακή, ενώ τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σχετικά νωρίς.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Μαγνησίας, τν Δήμο Αλμυρού, ανεμετρώνται ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης (38,14%) με τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο (36,22%).

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, για λίγες ψήφους δεν εξελέγη από τον α’ γύρο ο Μιχάλης Μιτζικός που έφθασε στο 46,82% και αναμετράται με τον Μιλτιάδη Παπαδημητρίου που τον εμπιστεύθηκε το 31,78% των ψηφοφόρων.

Για το Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου θα αναμετρηθούν ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης που έλαβε το 47,33% με τη Μαρία Σαμαρά που έλαβε το 41,40%.

Αναμετρήσεις στο Β’ γύρο ξεκίνησαν και στους υπόλοιπους Δήμους της Μαγνησίας με το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στην Σκιάθο όπου επικράτησε ο Θοδωρής Τζούμας με 45,25% που για πρώτη φορά κατέρχεται στον πολιτικό στίβο έναντι 41,02% που έλαβε ο Νίκος Πλωμαρίτης.

Στη Σκόπελο, στο Β’ γύρο θα αναμετρηθούν ο Σταμάτης Περίσσης που έλαβε το 40,08% με το Δημήτρη Ευσταθίου, που επίσης κατεβαίνει για πρώτη φορά και έλαβε το 38,14%.

Τέλος, στην Αλόννησο, η μάχη ήταν αμφίρροπη, κρίθηκε στα σημεία και στον Β’ γύρο αναμετρώνται ο νυν δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης (37,88%) με τον Παναγιώτης Αναγνώστου που έλαβε 31,86%

πηγή: ert.gr