ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οχήματα στη διάθεση της Πυροσβεστικής για τον χιονιά από το ΚΚΕ Μαγνησίας

Οχήματα στη διάθεση της Πυροσβεστικής για τον χιονιά από το ΚΚΕ Μαγνησίας

Κλιμάκιο της ΤΟ Μαγνησίας του ΚΚΕ, με τους Κώστα Στεργίου και Βασίλη Μεταξά, επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου και συνομίλησε με τους πυροσβέστες που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων από την κακοκαιρία.

Ο Υποδιοικητής της ΠΥ Βόλου, Γιάννης Γιαννέλης, ενημέρωσε το κλιμάκιο του ΚΚΕ για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τη χιονόπτωση στην περιοχή του Βόλου και στις γύρω περιοχές, καθώς και τις ενέργειες της υπηρεσίας.

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ τόνισαν ότι τέτοιες στιγμές βγαίνουν στην επιφάνεια οι σοβαρές συνέπειες της πολιτικής που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις και που οδήγησαν στην αποψίλωση των υπηρεσιών. Επίσης, ότι αναδεικνύεται πιο έντονα η ανάγκη στελέχωσης της Π.Υ. με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό καθώς και η εξασφάλιση όλου του εξοπλισμού, μηχανημάτων, οχημάτων για να μπορούν να κάνουν οι πυροσβέστες τη δουλειά τους.

Τέλος, στη συζήτηση με τον Υποδιοικητή, δήλωσαν ότι θέτουν στη διάθεση οχήματα 4Χ4 καθώς και αγροτικά και άλλα οχήματα, εκ μέρους της Τ.Ο. Μαγνησίας για τη συνδρομή στην αντιμετώπιση των όποιων περιστατικών προκύψουν τις επόμενες μέρες.