ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενισχύεται για την άνοδο ο Αστέρας

Τέσσερις μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε ο Σύλλογος του Ριζομύλου που φιγουράρει στην πρώτη θέση της Β` ΕΠΣΘ
Ενισχύεται για την άνοδο ο Αστέρας
Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις
 
Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την απόκτηση ακόμη δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, στη προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Α` κατηγορία. Ο λόγος για τους Τριαντάφυλλο Αγόρο και τον Χρήστο Τσονάκη. Ο Τριαντάφυλλος είναι 19ετων κι αγωνίζεται σαν επιθετικός κι έχει αγωνιστεί σε Διμήνι, κολλέγιο Νίκης, κ17 Νικης Βόλου και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Άνθιμος Γαζής.
 
Ο Χρήστος είναι 22ετων κι αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Εχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Μαγνησιακο , Κολλέγιο Νίκης Βόλου, Δόξα Βύρωνα, Αθηναϊκό και τελευταίος του σταθμός ήταν ο Α.Ο Καλαμακίου.
 
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες.
 
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο ακόμη πολύ σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
 
Αυτές του επιθετικού Γιώργου Σκεπετάρη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερμή Καλαμαριάς, Σάντος Θεσσαλονίκης, Αγία Παρασκευή και Πανιώνιο Ν. Ιωνίας και του Ριζομυλιώτη σέντερ φορ Βαγγέλη Γκογκινούδη, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θησέα Αγριάς και συνέχισε στην ομάδα της Ένωσης Λεχωνίων με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.
 
Τους καλωσορίζουμε στον Αστέρα και τους ευχόμαστε υγεία και να βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.