ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Στη δωρεά χρήσιμου εξοπλισμού για τη διευκόλυνση του έργου του Περιφερειακού Τμήματος Βόλου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προχώρησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαραβέγιας δέχθηκε χθες στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Κουτρούμπα και παρέδωσε ένα αναδιπλούμενο φορείο μεταφοράς ασθενών και μια ειδική τσάντα πρώτων βοηθειών, κατάλληλη για διασώστες, γιατρούς ή τραυματιοφορείς.

Ο κ. Κουτρούμπας ευχαρίστησε τον βουλευτή για την έμπρακτη συμπαράστασή του στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, όπως πριν λίγους μήνες η ενίσχυση της συγκέντρωσης τροφίμων για τη στήριξη του δοκιμαζόμενου Ουκρανικού λαού, αλλά και η τωρινή με την παράδοση του απολύτως αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού. 

Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας συνεχάρη, για μια ακόμη φορά, τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Βόλου, τονίζοντας ότι συνεχίζουν επάξια το έργο Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος στην μακρά ιστορική του διαδρομή έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με προσήλωση πάντα στις αρχές του ανθρωπισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.