ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε - Καλό μας Αγώνα!

Ο Οικονομολόγος Δημήτρης Τσιμπανάκος είναι και επίσημα Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής στην Μαγνησία
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε - Καλό μας Αγώνα!
Αναλυτικά, η δήλωσή του
 
Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση-πρόκληση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκου Ανδρουλάκη να είμαι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Μαγνησίας.
 
Με τον Νίκο Ανδρουλάκη μας συνδέουν οι αξίες της σοσιαλδημοκρατίας καθώς και η ανάγκη για διαγενεακή δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας πριν από 20 και πλέον χρόνια στη Θράκη, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.
 
Αυτές οι ίδιες αξίες, επίκαιρες όσο ποτέ σήμερα, και με το Νίκο Ανδρουλάκη πια στο τιμόνι της παράταξης μαζί με ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις μιας δημοκρατικής ανατροπής απέναντι στην τοξικότητα και στη σύγκρουση χωρίς περιεχόμενο και αποτέλεσμα για τους πολίτες.
 
Θα αγωνιστώ μαζί με όλους τους άξιους συνυποψηφίους που επιλέχτηκαν, με όλες μου τις δυνάμεις, για την ανάδειξη των ζητημάτων της περιοχής μας και τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στη Μαγνησία. 
 
Η έλλειψη βουλευτικής εκπροσώπησης απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Μαγνησία και τις Σποράδες είναι κάτι παραπάνω από φανερή τα τελευταία χρόνια. 
 
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
 
Καλό μας Αγώνα!
 
Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσιμπανάκος:
 
O Δημήτρης Τσιμπανάκος γεννήθηκε το 1984 στον Βόλο όπου ζει μέχρι και σήμερα στην Νέα Ιωνία. Σπούδασε Οικονομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης όπου έκανε και το Μεταπτυχιακό του στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως Οικονομολόγος Φοροτεχνικός. Το 2010 εκλέγεται σε ηλικία 26 ετών στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων στο Οικονομικό Επιμελητήριο όπου παρέμεινε ως το 2015. Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ από το 2013-2015 & από το 2019 ως σήμερα και μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας από το 2015-2019. Το 2019 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος όπου μέχρι και σήμερα παραμένει στην επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής.