ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώθηκαν οι τομεάρχες στο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Ανακοινώθηκαν οι τομεάρχες στο ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Αξιολογώντας τα  χαρακτηριστικά του Νομού Μαγνησίας, κατόπιν απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας, ο Γραμματέας Νίκος Πολίτης όρισε και επίσημα τους Τομεάρχες Πολιτικής Παρέμβασης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στον Νομό . Οι τομείς πολιτικής δημιουργούνται ως όργανα επιστημονικής και τεχνοκρατικής ανάλυσης πολιτικών αλλά και πολλαπλασιασμού των παρεμβάσεων της παράταξης, σε κρίσιμα για τη τοπική κοινωνία και τη τοπική οικονομία ζητήματα. Σκοπός είναι, στελέχη με εξειδίκευση και τεκμηριωμένες απόψεις να ενισχύσουν το έργο της Νομαρχιακής Επιτροπής και γενικότερα του Κινήματος στη Μαγνησία. Οι τομεάρχες σε συνεργασία με τη Ν.Ε. και άλλα στελέχη του Νομού θα δημιουργήσουν ομάδες εργασίας ανά τομέα, ενώ θα λειτουργήσουν σε παράλληλη συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή υπό τα αρμόδια μέλη συντονισμού της.

Κατά τη διαδικασία ήταν παρόντες το μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας Γιώργος Μέρκατας και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αντώνης Πολίτης.

Όλοι οι τομεάρχες φέρουν βαρύ βιογραφικό και πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα, αποτελούμενη από διάφορες γενιές. Η επιστημονική τους γνώση και οι κοινωνικές τους αναφορές, όπως επίσης και ο τρόπος που καλούνται να συνεισφέρουν στη δράση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας εκφράζουν απόλυτα και την Αυτο-Οργάνωση από τη βάση αλλά και θέτουν τη Κοινωνία στο Προσκήνιο, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης έχει θέσει ως στόχο από την πρώτη ημέρα της εκλογής του.

Αναλυτικότερα οι τομείς πολιτικής και οι επικεφαλής είναι:

1) Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων : Κούντριας Αθανάσιος

2) Δικαιοσύνης, Δικαιωμάτων & Θεσμών : Καλαφάτη Ερασμία

3) Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης : Τσαγανού Χρύσα

4) Οικονομίας & Φορολογικής Πολιτικής : Παπαστεργίου Γρηγόρης

5) Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού : Μπάρδα Δήμητρα

6) Περιβάλλοντος & Ενέργειας : Τσίντζου Γεωργία

7) Προστασίας Πολίτη & Αμυντικών Υποδομών : Ταμβάκης Γεώργιος

8) Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής : Τζούμας Νικόλαος

9) Υγείας & Πρόνοιας : Σακκόπουλος Ιωάννης

10) Υποδομών & Μεταφορών : Καραμαργιού Ιωάννα

πηγή: taxydromos.gr