ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήρια δήλωση Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου

Το μήνυμα του Γιώργου Παπατόλια
Ευχαριστήρια δήλωση Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνδημότες, φίλες και φίλους που για δεύτερη φορά  με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν πρώτο σύμβουλο της Κοινότητας Βελεστίνου- Χλόης.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους και τον δύο τοπικών συνδυασμών (ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και Ανεξάρτητη κίνηση ΒΕΛΕΣΤΙ-ΝΕΩΝ & ΧΛΟΗΣ) που έλαβαν μέρος, για τον δίκαιο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν.

Έναν αγώνα με σκοπό του κάθε υποψηφίου, να υπηρετήσει και να προσφέρει το καλύτερο για τον τόπο που αγαπούμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ιστορική μας κωμόπολη.

Τέλος τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα για την επανεκλογή του, στους υποψήφιους Δημάρχους και σε όλους στους συμβούλους όλων των συνδυασμών - ανεξάρτητα ένα εκλέχθηκαν ή όχι - για τον αγώνα που έδωσαν.

Η συνεργασία, η εργατικότητα, η ηρεμία και η προσπάθεια να αποτελούν τα χαρακτηριστικά μας   για την πρόοδο του Δήμουμας.  

Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Με εκτίμηση                                                                                                              

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου 

Γεώργιος Κ. Παπατόλιας