ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Κυριακή ο 4ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών

Την Κυριακή ο 4ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Οικονομικών

Η έναρξη του 4ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών, που θα αναδείξει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Διεθνή Ολυμπιάδα Οικονομικών 2023, είναι γεγονός.

Η πρώτη (1η) φάση με το όνομα «ΞΕΝΟΦΩΝ» θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Διαγωνισμού την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00-12:00 και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Νυκτερινό Λύκειο, Διεθνές Λύκειο).

Οι μαθητές μπαίνοντας στον ιστότοπο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (δηλ. της διοργανώτριας αρχής), www.econ.uth.gr, θα βρουν εύκολα το σχετικό σύνδεσμο που θα τους οδηγήσει στην ιστοσελίδα του Μαθητικού Διαγωνισμού Οικονομικών (www.contest.econ.uth.gr). Εκεί  δημοσιεύεται η (παρούσα) Προκήρυξη του Διαγωνισμού και θα τονίζονται όλες οι λεπτομέρειες των φάσεων.

Επίσης, θα βρουν τον σύνδεσμο που θα τους οδηγήσει στην ιστοσελίδα των θεμάτων του Διαγωνισμού, με πλοήγηση στις Καρτέλες: Υποψήφιοι>Συμμετοχή (https://contest.econ.uth.gr/ypopsifioi/dilosi-symmetoxis).

Επιπλέον, από την ίδια καρτέλα οι υποψήφιοι μπορούν να προετοιμαστούν με εξάσκηση στα παλαιότερα θέματα του διαγωνισμού (Υποψήφιοι>Παλιά Θέματα https://contest.econ.uth.gr/ypopsifioi/παλιά-θέματα).

πηγή: ertnews.gr