ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου
Έκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

Στην κοπή πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος Νασίκας, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Μανώλης Νταγγαλος, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ιωάννης Παπαϊωάννου και Αθανάσιος Βλάχος (πρώην αθλητής καράτε). Επίσης, ο προπονητής του συλλόγου Τιμολέων Κατσουρας, αρχηγός-εκπρόσωπος του συστήματος SHIDOKAN και οι αθλητές/τριες του Συλλόγου Φίλων Ιαπωνικου Καράτε Στεφανοβικείου.

Τυχερός αναδείχθηκε ο αθλητής, Kώστας Νικόλαος που κέρδισε το φλουρί και στον οποίο θα δοθεί μέρος εξοπλισμού αθλητικού υλικού.
 
Παράλληλα, ο Δήμαρχος και τα μέλη απένειμαν σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου Διπλώματα Προαγωγής Ζωνών. Από την πλευρά του, ο κ. Νασίκας  ευχήθηκε καλή χρονιά και ακομη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις για τον Σύλλογο και τους μικρούς αθλητές.
 
Μεταξύ άλλων τόνισε: "Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται συλλογικές δράσεις που παρακινούν τους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους σε Παννελαδικους αγώνες της Ομοσπονδίας Καράτε."
 
Ακόμα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νικόλαος Χονδροδινης, συνεχάρη τους μικρούς αθλητές/τριες ευχόμενος καλή και δημιουργική νέα χρονιά με πολλές επιτυχίες. Επίσης, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών/τριών που βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου, καθώς επίσης και την κ. Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπουλου, Πρόεδρο Δ/θμιας Σχολικής Επιτροπής και υπεύθυνη Πολιτισμού για την πολύτιμη βοήθεια της.
 
Δείτε φωτογραφίες