ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων-ποτών "FOODEXPO 2023" το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων-ποτών "FOODEXPO 2023" το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην «FOOD EXPO 2023 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 18 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου 2023.

Η FOOD EXPO είναι η µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 75.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου info@cci-magnesia.gr μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «FOOD EXPO 2023» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr .

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.