ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ταξίδι συνεχίζεται

Του Ιωάννη Σκρίμπα
Το ταξίδι συνεχίζεται

Αγαπημένοι μου συμπολίτες, συμπολίτισσες, μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι για την Μαγνησία των ονείρων μας, την Μαγνησία της ανάπτυξης, της ισότιμης μεταχείρισης των πολιτών της, την Μαγνησία του πολιτισμού των γραμμάτων και των τεχνών, οι 2500 ψήφοι εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου αποτελούν για μένα απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλους σας.

Το όποιο αποτέλεσμα των εκλογών, πλην της νίκης και της ήττας, αποφέρει και την ηθική ικανοποίηση και αυτή μου την δώσατε απλόχερα. Οι περιοδείες που πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις και τα χωριά του Νομού μας, η καταγραφή των προβλημάτων, η καταγραφή των προτάσεων σας είναι για εμάς ο οδηγός της επόμενης ημέρας για μια αξιόπιστη και γόνιμη αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κ. Νίκο Τσιλιμίγκα που με συμπεριέλαβε στην ομάδα του, αλλά και σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, η οποία αποτελεί για εμένα θεμέλιο λίθο για τις ημέρες που έρχονται μπροστά μας, με κοινούς στόχους και κοινά οράματα το ταξίδι συνεχίζεται...