ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην έκθεση HORECA 2023

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην έκθεση HORECA 2023

 

 

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην έκθεση "HORECA 2023" που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 10 έως και 13 Φεβρουαρίου 2023.

H HORECA, έρχεται για να αποτελέσει για ακόμα μία φορά την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης. Οι εκθέτες θα υποδεχτούν χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων και επιχειρήσεων καφεστίασης, αλλά και εκπροσώπους της οργανωμένης λιανικής για να τους παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα τους και τις σύγχρονες προτάσεις και λύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου info@cci-magnesia.gr μέχρι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την "HORECA 2023" μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://horecaexpo.gr/

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.