ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση με τους εργαζομένους του Φορέα Διαχείρισης

Συνάντηση με τους εργαζομένους του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας Μαυροβουνίου, Κεφαλόβρυσου, Βελεστίνου και Δέλτα Πηνειού πραγματοποίησε η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου
Συνάντηση με τους εργαζομένους του Φορέα Διαχείρισης

Κατά τη συζήτηση αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι μετά την ένταξη του φορέα στον ΟΦΥΠΕΚΑ και συνεπώς της διεύρυνσης της έκτασης δράσεως τους από την Κάρλα σε όλες τις προστατευόμενες περιοχές της Θεσσαλίας. Κάποια από τα οποία είναι η υποστελέχωση, η έλλειψη του κατάλληλου εξοπλισμού και η υποβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων. Βασικότερο αίτημα τους αποτελεί η μετατροπή των συμβάσεων εργασίας τους από Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου. Καθώς, η αναγνώριση και η αξιοποίηση της πολύχρονης εμπειρία τους θα δώσει τη δυνατότητα στο φορέα να οργανώσει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την προστασία του φυσικού πλούτου της Θεσσαλίας. 

Από την πλευρά της η πρώην Υπουργός έκανε γνωστό, ότι όπως το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίζει αναδεικνύει τα προβλήματα τους στη Βουλή και θα σταθεί δίπλα στις διεκδικήσεις τους, που πολλές από αυτές ως κυβέρνηση είχε δρομολογήσει.