ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρόφιμα για το Σουρλίγκειο

Τρόφιμα για το Σουρλίγκειο

Πρωτοβουλία για την ενίσχυση του Σουρλίγκειου Ιδρύματος Καναλίων έλαβε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος επισκέφθηκε το Γηροκομείο και παρέδωσε σημαντική ποσότητα τροφίμων για τις ανάγκες φιλοξενίας των ηλικιωμένων.

Τον κ. Μαραβέγια υποδέχθηκε ο διευθυντής του Ιδρύματος κ. Γιάννης Μόσχος που τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη και αμέριστη συμπαράστασή του. Ο βουλευτής σημείωσε ότι «σε μια χρονική περίοδο που οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη και δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας, επιβάλλεται να σταθούμε αρωγοί και να βοηθήσουμε το έργο φορέων και ιδρυμάτων που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες προς τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, όπως είναι η ηλικιωμένοι».

 Ο κ. Μαραβέγιας επανέλαβε τη βούλησή του να συμβάλει με κάθε τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία του Σουρλίγκειου Ιδρύματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εταιρεία «Σκλαβενίτης» για την θερμή ανταπόκριση και ενίσχυση της πρωτοβουλίας του για τη συγκέντρωση των απαραίτητων τροφίμων και άλλων ειδών.