ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άπαντες αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά στον Ρήγα

Άπαντες αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά στον Ρήγα

Με μια όμορφη εκδήλωση η οικογένεια του Α.Σ. "Ρήγας Φεραίος" οδηγήθηκε στα Χριστούγεννα, με τα μέλη της να μπαίνουν σε εορταστικό κλίμα παρουσία της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών.

Στην καθιερωμένη γιορτή την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου,ο πρόεδρος Γεώργιος Καρτσώνας έβαλε θετικό πρόσημο στη μέχρι τώρα διαδρομή της ομάδας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για ανάλογη συνέχεια,ε νώ ο προπονητής Λάκης Μπακάλης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια και υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά για να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος, το λόγο πήρε ο αρχηγός Δημήτρης Γάρος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία του Ρήγα, επισήμανε όμως ότι η συγκομιδή των βαθμών θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη βάσει της εικόνας στο γήπεδο.

Η διοίκηση, αφού τακτοποίησε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, μοίρασε γλυκά και κρασιά στους ποδοσφαιριστές και όλα τα στελέχη ευχήθηκαν η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη υγεία, τύχη και χωρίς τραυματισμούς!

Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Με τιμή,

Το Δ.Σ