ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοπή Βασιλόπιτας στην Θάλασσα για τους Χειμερινούς Κολυμβητές

Κοπή Βασιλόπιτας στην Θάλασσα για τους Χειμερινούς Κολυμβητές
Όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε Πρωτοχρονιά εδώ και πολλές δεκαετίες, έτσι και φέτος δεκάδες χειμερινοί κολυμβητές, καθώς επίσης συγγενείς τους και φίλοι, συγκεντρώθηκαν στην παραλία στις Πλάκες Βόλου για την καθιερωμένη γιορτή του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου ο "Ιάσων", με την κοπή της βασιλόπιτας, με τα κάλαντα, την ανταλλαγή ευχών, και βέβαια για να κάνουν το πρώτο μπάνιο του 2023.
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βλάσης Παχιός ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά, και μίλησε για τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης. Κατόπιν όλοι έψαλαν τα κάλαντα υπό τους ήχους του ακορντεόν του Στάθη Καραδημητρίου. Τέσσερις τυχεροί της κλήρωσης, κέρδισαν διάφορα δώρα. Η παραδοσιακή σαγκριά και οι ξηροί καρποί προσφέρθηκαν επίσης εκτός της βασιλόπιτας.
 
Τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, καθώς η συμβολική συνδρομή τους ως μέλη, όχι μόνο προσφέρει όμορφες εκδηλώσεις όπως η σημερινή, αλλά ενισχύει και ιδρύματα της περιοχής μας. Για φέτος ο Σύλλογος Χειμερινών Κολυμβητών Βόλου ο "Ιάσων" προσέφερε ένα συμβολικό ποσό στις Άσπρες Πεταλούδες, και στο Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων.