ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα Προοπτική για το 2023

Την πρόθεση δημιουργίας παράταξης που θα συμμετέχει στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου εκφράζει μέσα από το ευχετήριο μήνυμά του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Παπαδάμ, απευθύνοντας κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να συμπορευτούν στην προσπάθεια για ένα νέο, σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο Δήμο, με σεβασμό στον δημότη  
Νέα Προοπτική για το 2023

Αναλυτικά, το μήνυμά του

Αυτές οι μέρες είναι πάντα μέρες περίσκεψης και απολογισμού, καθώς αποχαιρετούμε όλα όσα πέρασαν και ατενίζουμε τα καινούργια που έρχονται.   

Σε λίγα εικοσιτετράωρα ανατέλλει το νέο έτος 2023, ένα έτος αλλαγών και νέων προοπτικών.   
 
Αυτό αποτελεί και το τελευταίο της θητείας της δημοτικής αρχής του δήμου Ρήγα Φεραίου.
 
Ταυτόχρονα είναι ένα έτος στο οποίο εκτός από τις εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.
 
Για τις εκλογές λοιπόν του Οκτωβρίου 2023, είναι αναγκαίο να υπάρξει μία νέα πρόταση, μία νέα δημοτική παράταξη, για τη διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου, που στόχο θα έχει τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου. 
 
Μία παράταξη με προοπτική, συνέπεια και αισιοδοξία για το μέλλον, η οποία θα έχει το θάρρος και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται. 
 
Μία παράταξη που θα συμμετέχουν στελέχη της αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως νέα μέλη, με κριτήριο τη συλλογικότητα, τη συνεργασία, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα.
 
Μία παράταξη η οποία θα εμπνέει το σεβασμό στο δημότη, με στόχο την καθημερινότητα και τη συμμετοχή σε καινοτόμες δράσεις και η οποία  στον καθημερινό αγώνα που θα δίνει, συμπαίκτες θα έχει όλους τους δημότες και αντίπαλο τα προβλήματα και όχι τις άλλες παρατάξεις. 
 
Χρειάζεται μία παράταξη που θα είναι πιστή στις αξίες, που θα δώσει ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο. 
   
Κάτω από το πρίσμα αυτών των σκέψεων αποτελεί πλέον πρόθεσή μου η δημιουργία μιας τέτοιας παράταξης που θα συμμετέχει στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 για το δήμο Ρήγα Φεραίου.
 
Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται σύμπραξη, συμμετοχή και συμπόρευση αρκετών στελεχών που θα συμβάλλουν όλοι προς την κατεύθυνση αυτή, στελεχών με όνειρο και όραμα ένα νέο, σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο δήμο. 
 
Εύχομαι σε όλους να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος 2023, να χαρίσει στον καθένα αυτό που επιθυμεί πραγματικά, να έχουμε όλοι ειρηνικές και καλοπροαίρετες σκέψεις και να βαδίζουμε με αισιοδοξία, επιμονή και αποφασιστικότητα σε ό,τι κάνουμε.
 
Χρόνια πολλά!