ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Η εκλογή μου στην πρώτη θέση σημαίνει πολλά για μένα"

Ο Γιώργος Παπαδάμ αναδείχθηκε πρώτος μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όλων των συνδυασμών λαμβάνοντας 940 ψήφους
"Η εκλογή μου στην πρώτη θέση σημαίνει πολλά για μένα"

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

Η προεκλογική και η εκλογική διαδικασία τελείωσε και έχω βαθιά μέσα μου την πεποίθηση ότι και στην πράξη και στις συνειδήσεις όλων επικράτησε ήθος, αυτοσυγκράτηση, υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού καθώς και το κριτήριο της αναγνώρισης της ύψιστης αξίας και μοναδικότητας που έχει ο καθένας μας.είτε ως υποψήφιος είτε ως ψηφοφόρος.

Η ανάδειξη και η εκλογή μου στην πρώτη θέση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση σημαίνει πολλά για μένα και κυρίως το εκλαμβάνω ως έμπρακτη απόδειξη της αγάπης και της αποδοχής προς το πρόσωπό μου, αίσθημα που το εισέπραξα τόσο από αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους όσο και από αυτούς που για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους επέλεξαν να δώσουν την ψήφο τους στους άλλους συνδυασμούς και στους υποψηφίους αυτών, όπως είναι φυσικό, λογικό και υγιές σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους δημότες της εκλογικής περιφέρειας του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την άψογη στάση τους κατά τη διάρκεια του προεκλογικού και εκλογικού αγώνα, ο οποίος πέρασε τερματίζοντας, θεωρώ, οποιαδήποτε πικρία ή αντιπαλότητα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκειά του. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους δημότες που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και μου έδωσαν την πρώτη θέση ανάμεσα στους συνυποψηφίους μου όλων των συνδυασμών, γεγονός που με επιφορτίζει με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης ώστε να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου, όποια και αν είναι αυτά. Επιθυμία μου άλλωστε είναι να σας κοιτώ στα μάτια και στο μέλλον, όπως έχω πράξει μέχρι τώρα στη ζωή μου.

Θέλω να συγχαρώ το δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα καθώς και όλους τους συνυποψηφίους του συνδυασμού "Νέος Δήμος- Νέα Εποχή , τους υποψηφίους του συνδυασμού "Όλοι μαζί μπροστά"  και τους υποψηφίους του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση" για τον έντιμο και δίκαιο αγώνα που κάναμε όλοι μαζί δείχνοντας την αξία και τη σημαντικότητα της ενεργής συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

Εύχομαι να εργαστούμε και να συνεργαστούμε όλοι για το καλό του Δήμου και την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς και για την ανάδειξη του τόπου μας στη θέση που του αρμόζει