ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλα Απόψε στου… LAb Art!

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου μια μοναδική βραδιά με λαϊκό τραγούδι, παρέα με την Ορχήστρα Ρυθμός!
Έλα Απόψε στου… LAb Art!
Η Ορχήστρα «Ρυθμός» μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο με εμφανίσεις, παρουσιάζει το λαϊκό πρόγραμμα: «Έλα απόψε στου...Lab art», με επιλεγμένα τραγούδια και με τραγουδιστές τους: Θάνο Ματζίλη, Ελεάννα Βαρελά και Κωνσταντίνο Ζεμπίλα για μία και μοναδική συναυλία, λίγο πριν την αλλαγή του έτους.

Η ορχήστρα Ρυθμός χαράζει μια αξιοσημείωτη πορεία στο χώρο του ελληνικού πενταγράμμου έχοντας συνεργαστεί με τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες σε συναυλίες και αφιερώματα σε Ελλάδα & εξωτερικό: Γιώργος Νταλάρας, Διονύσης Σαββόπουλος, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Λίνα Νικολακοπούλου, Ανδρέας Κατσιγιάννης κ.ά.
 
Σε αυτή την εορταστική βραδιά παρουσιάζει ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα, με τα γνωστότερα λαϊκά τραγούδια αλλά και τραγούδια από τη δισκογραφία τόσο των τραγουδιστών όσο και του μαέστρου και συνθέτη της, Νίκου Χιώτογλου.
 
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στο πλευρό του μαέστρου επί σκηνής, σπουδαίους μουσικούς αλλά και συνοδοιπόρους όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι  Δημήτρης Λιόλιος και Μιχάλη Καζάνας - μπουζούκια, Ρισέλ Μέτα - κιθάρα, Σταυρούλα Τρυφιάτη - καβάλι, Βαγγέλης Χάνος - μπάσο και Ηρακλής Παχίδης – τύμπανα.

Τραγουδούν:
Κωνσταντίνος Ζεμπίλας
Ελεάννα Βαρελά
Θάνος Ματζίλης
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Νίκος Χιώτογλου
 
 «Έλα απόψε στου...Lab art»
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 το καλύτερο δυνατό κλείσιμο έτους στη σκηνή του Lab Art!

Πόρτες ανοίγουν 21:00, έναρξη 22:00
Εισιτήρια Προπώληση & Ταμείο: 8 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
- Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος
- Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη
 
Κρατήσεις: 6934108666
Πληροφορίες: agenda@labart.gr

Πιο διαβασμένα