ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο 11ο Απολογιστικό Συνέδριο της ΕΦΥΚΕ οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Στο 11ο Απολογιστικό Συνέδριο της ΕΦΥΚΕ οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου

 

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Βοήθεια στο ΣΠΙΤΙ, Κ.Ε.Π. ΥΓΕΙΑΣ, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κέντρο Κοινότητας) ευχαριστούν θερμά την ΕΦΥΚΕ (Επιστημονική Εταιρία Φροντίδας και Εκπαίδευσης) και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της κ. Αναστασία Αναστασίου – Κατσιαρδάνη για την πρόσκληση και συμμετοχή για την υγεία του παιδιού και του εφήβου  με την εργασία "Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου στη διάρκεια της πανδημίας".

Η συνεργασία της και η διασύνδεση της ΕΦΥΚΕ με την κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια είναι δυνατή και ισχυρή και έχει έμπρακτα αποδειχθεί όλα τα χρόνια. Άλλωστε η κ. Αναστασίου ως παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου πρόσφερε στο Δήμο μας ένα πλούσιο έργο στη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και πάντα στο πρόγραμμα των συνεδρίων υπήρχε και ημέρα διεξαγωγής στο Βελεστίνο με τη συμμετοχή όλης της Κοινότητας.

Στην παρουσίαση των Κοινωνικών Δομών Δήμου Ρήγα Φεραίου στο συνέδριο συμμετείχαν οι: Αντωνία Χασιώτη, Συντονίστρια Κοινωνικών Δομών, Ασπρούδη Ειρήνη, νοσηλεύτρια, Σαλαγά Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός, Σοφία Μπαλαμώτη, Ψυχολόγος, Μαρία Μπακάλη, Κοινωνική Λειτουργός και η Ελένη Πολυχρόνη, εκπαιδευτικός με την παρουσίαση: "Κυστική Ίνωση – Μεταμόσχευση".