ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Κέντρου Κοινότητας με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Στόχος της δικτυώσης η κοινή υλοποίηση δράσεων υποστήριξης των εργαζομένων και ανέργων πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίες και θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα μετά την οριστικοποίησή τους
Συνάντηση Κέντρου Κοινότητας με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο δικτύωσης και ενημέρωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του  Δικτύου Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας επισκέφθηκαν την έδρα της δομής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο συντονιστής του Δικτύου για τη Θεσσαλία, κ. Παναγούλης Ντίνος και ο σύμβουλος απασχόλησης του Δικτύου, κος Βαϊόπουλος Αχιλλέας και από την πλευρά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου συμμετείχαν η κ. Χασιώτη Αντωνία, Συντονίστρια κοινωνικών δομών και δομών υγείας του εν λόγω δήμου, η κ. Μπακάλη Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός, οι κκ. Τσουράπα Ελίνα και Μπαλαμώτη Σοφία, ψυχολόγοι του Κέντρου.

Στόχος της συνάντησης είναι η κοινή υλοποίηση δράσεων υποστήριξης των εργαζομένων και ανέργων πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίες και θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα μετά την οριστικοποίησή τους. 

Οι δράσεις θα αφορούν την ενημέρωση των ανέργων του Δήμου για σωστή σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και ενημέρωση των πολιτών για την συνταξιοδότηση τους.