ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θαλής: Οι διακριθέντες μαθητές στον τοπικό μαθηματικό διαγωνισμό

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 12ου Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου», που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2022 και διοργανώθηκε από το Τοπικό Παράρτημα της Ε.Μ.Ε.
Θαλής: Οι διακριθέντες μαθητές στον τοπικό μαθηματικό διαγωνισμό

Στον 12ο Τοπικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 457 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου από τα σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίθηκαν 147 μαθητές και μαθήτριες, τα ονόματα των οποίων αναγράφονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

Οι διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες θα συμμετάσχουν στη 2η και τελική φάση του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στις σχολικές μονάδες, όπως και η πρώτη φάση. Για αυτή τη 2η φάση θα υπάρξει νέα ενημέρωση μετά την επάνοδο από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Επίσης ανακοινώνεται ότι, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής Μεταλλίων-Βραβείων και Διακρίσεων των επιτυχόντων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού μας, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 11.00 π.μ. σε χώρο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, που τους στήριξαν στην προσπάθειά τους αυτή. Επίσης ευχαριστεί του Διευθυντές, Υποδιευθυντές και τους καθηγητές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι με τη πολύτιμη βοήθειά τους και την αρωγή τους διοργάνωσαν άψογα το διαγωνισμό σε όλα τα σχολεία.

Δείτε τους διακριθέντες

πηγή: taxydromos.gr