ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Μαγνησίας

Η παράταξη Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων "Απόστολος Πλαγεράς" αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια των Δήμων που διεξήχθησαν την Τετάρτη σε όλη τη Μαγνησία
Τα αποτελέσματα των εκλογών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Μαγνησίας

Τα αποτελέσματα των εκλογών:

ΜΟΝΙΜΟΙ:
“Απόστολος Πλαγεράς” 286 ψήφοι και ποσοστό 59%
ΔΑΣ ΟΤΑ 198 ψήφοι και ποσοστό 41%

ΙΔΑΧ:
“Απόστολος Πλαγεράς” 135 ψήφοι και ποσοστό 57%
ΔΑΣ ΟΤΑ 102 ψήφοι και ποσοστό 43%

Εκλέγονται από τους μόνιμους υπαλλήλους, η Θάλεια Στάχτου με 181 ψήφους και αναπληρωτές οι Δημήτρης Βελάνης και Ξένια Γκιντζίδη που ισοψήφισαν.

Από τους υπαλλήλους ΙΔΑΧ εκλέγεται ο Γιώργος Κατσιφός με 47 ψήφους και αναπληρώτρια η Όλγα Μαυρομάτη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου των ΟΤΑ, Θάλεια Στάχτου, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Βόλου ευχαρίστησε τους συναδέλφους της που στήριξαν το συνδυασμό αλλά και την ίδια και επισήμανε ότι "όπως πάντα εμείς θα είμαστε κοντά στους συναδέλφους μας και θα προσπαθούμε για την επίλυση των προβλημάτων τους. Επιστρέφουμε τη λάσπη και τις πρακτικές όσων με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να σταθούν και να αναδειχθούν. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι παγιώνεται και μεγαλώνει η διαφορά ανάμεσα στους δήθεν συνδικαλιστές εκπροσώπους των εργοδοτών δημάρχων και της καθαρής εκπροσώπησης των συνδικαλιστών στα υπηρεσιακά συμβούλια. Οι συνάδελφοι δημοτικοί υπάλληλοι απέδειξαν για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια ότι «δεν μασάνε». Ξέρουν και ξεχωρίζουν αυτούς που υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους παντού από αυτούς που παίζουν τα προσωπικά παιχνιδάκια τους".

πηγή: ertnews.gr