ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλος 1986, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και κατά τις ώρες 09:00 - 13:00, στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου
Εθελοντική Αιμοδοσία

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διοργανώνει την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 09:00 - 13:00, εθελοντική αιμοδοσία στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου. Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλος 1986 και την απαραίτητη βοήθεια του Τμήματος Αιμοδοσίας Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο», που θα μας παρέχει προσωπικό και εξοπλισμό με την εξωτερική μονάδα του.

Η στήριξη όλων μας σε όσους χρειάζονται αίμα πρέπει να είναι συνεχόμενη. Είναι ανάγκη να αντιληφθούμε την έννοια της εθελοντικής αιμοδοσίας ως μία συχνή και απαραίτητη για τον εαυτό μας διαδικασία. Η υποστήριξη μας στο υποστελεχωμένο τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου είναι άμεση και αμέριστη. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι θεμελιωτής του ΕΣΥ, το οποίο αυτή τη στιγμή χρειάζεται εκσυγχρονισμό και όχι διάλυση. Ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται όλα αυτά τα χρόνια από τις συνεχόμενες κρίσεις, έχει ανάγκη από ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και η αλλαγή πολιτικής δεν μπορεί παρά να ξεκινήσει από τον τομέα του ΕΣΥ. Χρειάζεται πολιτική ανθρωπιάς.

Σας περιμένουμε όλους για να καταφέρουμε να δώσουμε από μία φιάλη αίμα. Μικρή ποσότητα για εμάς, αλλά θα χαρίσουμε ΖΩΗ. Γιατί αυτό είναι ανθρωπιά.