ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ν. Βουραζέρης: Σας ευχαριστώ για την τιμή κι εμπιστοσύνη

Δημοτικός σύμβουλος Ρήγα Φεραίου με το συνδυασμό "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" από την εκλoγική περιφέρεια Κάρλας εκλέγεται ο Ριζομυλιώτης ποδοσφαιριστής, Νίκος Βουραζέρης
Ν. Βουραζέρης: Σας ευχαριστώ για την τιμή κι εμπιστοσύνη

Η δήλωσή του:

Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του Δήμου Ρήγα Φεραίου που με τίμησε και με εμπιστεύτηκε με την ψήφο του και μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου είναι ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι έως και σήμερα τόσο στον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα ως πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Ριζομύλου "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" αλλά και στον αθλητικό ως αθλητής των αθλητικών σωματείων "Ρήγας Φεραίος", "Διαγόρας" και "Αστέρας Ριζομύλου". Για αυτό θεωρώ πως έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα η εκλογή μου σε μια τέτοια θέση ευθύνης.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο, Δημήτρη Νασίκα για την επανεκλογή του, σε όσους εκλέχτηκαν αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και έφεραν εις πέρας τον δύσκολο αυτό αγώνα.

Εύχομαι να έχουμε όλοι μια αξιοπρεπής, δημιουργική και επιτυχημένη θητεία με δύναμη και, κυρίως, με αίσθημα συνεργασίας και προσφοράς.